alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : VERCET-TORMO, ANTONIO [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 Martínez-Pineda, Montserrat et al. Reducción del contenido de potasio de las judías verdes y las acelgas mediante el procesado culinario. Herramientas para la enfermedad renal crónica. Nefrología (Madr.), Ago 2016, vol.36, no.4, p.427-432. ISSN 0211-6995


   2 / 3
select
to print
 Lou-Arnal, Luis M. et al. Fuentes ocultas de fósforo: presencia de aditivos con contenido en fósforo en los alimentos procesados. Nefrología (Madr.), 2014, vol.34, no.4, p.498-506. ISSN 0211-6995


   3 / 3
select
to print
 Lou-Arnal, Luis M. et al. Impacto del procesamiento de los productos cárnicos y pescados en la ingesta de fósforo en los pacientes con enfermedad renal crónica. Nefrología (Madr.), 2013, vol.33, no.6, p.797-807. ISSN 0211-6995


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information