SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
 issue45Public Health Measures and StigmaDiscussion of human papillomavirus prophylactic vaccination author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing  

Services on Demand

Journal

Article

Indicators

Related links

  • On index processCited by Google
  • Have no similar articlesSimilars in SciELO
  • On index processSimilars in Google

Share


Revista de Bioética y Derecho

On-line version ISSN 1886-5887

Abstract

BURON, Andrea  and  SEGURA, Andrea. L'educació en ètica de la salut pública en els màsters de salut pública a Espanya: Situació actual i recursos disponibles per a la docència. Rev. Bioética y Derecho [online]. 2019, n.45, pp.89-109. ISSN 1886-5887.

La formació en ètica dels professionals en salut pública (SP) és necessària però insuficient. Aquest article pretén descriure el grau en què els màsters de salut pública (MSP) a Espanya inclouen l'ètica en el seu programa i revisar els materials docents d'ètica en SP disponibles en llengua anglesa. Examinem a Internet el programa dels MSP i els materials docents utilitzant diferents estratègies de cerca. Dels 14 MSP identificats, la meitat (7) inclouen l'ètica en el seu programa i en tots els casos aquesta s'ensenya juntament amb altres aspectes de SP. Dotze llibres de text van ser revisats, 5 dels quals inclouen casos pràctics i gairebé tots ells tenen un alt valor com a material docent.

Keywords : ètica; salut pública; educació; materials d'ensenyament; llibres de referència.

        · abstract in English | Spanish     · text in English     · English ( pdf )