SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
 issue42The overwhelming prevalence of suffering in NatureHealth claims in foods confuse the average consumer. Activia, Actimel and Puleva Omega 3 according to Regulation 1924/2006 author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing  

Services on Demand

Journal

Article

Indicators

Related links

  • On index processCited by Google
  • Have no similar articlesSimilars in SciELO
  • On index processSimilars in Google

Share


Revista de Bioética y Derecho

On-line version ISSN 1886-5887

Abstract

REY-HUERGA, Nuria. La Impossible Burger. La revolució dels aliments en la UE. Rev. Bioética y Derecho [online]. 2018, n.42, pp.197-234. ISSN 1886-5887.

La difícil situació del planeta a causa, entre altres factors, del model agroalimentari actual, ha provocat que el sistema alimentari es converteixi en un dels grans desafiaments del segle XXI i, alhora, en una nova oportunitat econòmica. Empreses com ara Impossible Foods lideren una revolució tecnològica alimentària. El seu primer producte, la Impossible Burger, comercialitzat ja als EUA, és l'objecte d'aquesta tesina. Aquesta "Hamburguesa de plantes" pretén substituir l'hamburguesa de vedella convencional, proporcionant una experiència sensorial idèntica o fins i tot millor. Però el seu ingredient estrella, la heme, que és el que marca la diferència amb la resta d'hamburgueses vegetarianes, és la peça clau que determinarà el futur comercial d'aquest producte a Europa.

Keywords : biotecnologia; carn; hamburguesa; heme; innovacions de reemplaçament; sistema alimentari mundial.

        · abstract in English | Spanish     · text in Spanish     · Spanish ( pdf )