SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
 número41El TJUE reafirma que las bebidas vegetales no pueden llamarse ""leche"" en base a las normas de protección del mercado lácteo, pero ¿qué hay del interés del consumidor?Ética de la investigación desde el pensamiento indígena: derechos colectivos y el principio de la comunalidad índice de autoresíndice de assuntospesquisa de artigos
Home Pagelista alfabética de periódicos  

Serviços Personalizados

Journal

Artigo

Indicadores

Links relacionados

  • Em processo de indexaçãoCitado por Google
  • Não possue artigos similaresSimilares em SciELO
  • Em processo de indexaçãoSimilares em Google

Compartilhar


Revista de Bioética y Derecho

versão On-line ISSN 1886-5887

Resumo

BARRENA EZCURRA, Ana. Bioètica per a la comunitat: identificació i transmissió de nocions rellevants de bioètica per a la comunitat. Rev. Bioética y Derecho [online]. 2017, n.41, pp.209-226. ISSN 1886-5887.

Es presenta el marc, el desenvolupament i els resultats d'un estudi en el qual es conclou que els temes bioètics poden ser tractats amb interès i aprofitament (amb les adaptacions i metodologies adequades) en activitats comunitàries. Es conclou que la bioètica ha d'impulsar i transcendir a una acció comunitària des dels centres d'atenció primària, imbricada amb l'atenció individual, promotora de la participació i l'empoderament del ciutadà, integrada intersectorialment amb altres sistemes al territori i compromesa amb la justícia.

Palavras-chave : ètica; bioètica; comunitat; salut; sanitat; atenció primària de salut; acció comunitària; atenció integrada.

        · resumo em Espanhol | Inglês     · texto em Espanhol     · Espanhol ( pdf )