SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
 número42La abrumadora prevalencia del sufrimiento en la naturalezaLas declaraciones de propiedades saludables en los alimentos confunden al consumidor medio. Activia, Actimel y Puleva Omega 3 a la vista del Reglamento 1924/2006 índice de autoresíndice de assuntospesquisa de artigos
Home Pagelista alfabética de periódicos  

Serviços Personalizados

Journal

Artigo

Indicadores

Links relacionados

  • Em processo de indexaçãoCitado por Google
  • Não possue artigos similaresSimilares em SciELO
  • Em processo de indexaçãoSimilares em Google

Compartilhar


Revista de Bioética y Derecho

versão On-line ISSN 1886-5887

Resumo

REY-HUERGA, Nuria. La Impossible Burger. La revolució dels aliments en la UE. Rev. Bioética y Derecho [online]. 2018, n.42, pp.197-234. ISSN 1886-5887.

La difícil situació del planeta a causa, entre altres factors, del model agroalimentari actual, ha provocat que el sistema alimentari es converteixi en un dels grans desafiaments del segle XXI i, alhora, en una nova oportunitat econòmica. Empreses com ara Impossible Foods lideren una revolució tecnològica alimentària. El seu primer producte, la Impossible Burger, comercialitzat ja als EUA, és l'objecte d'aquesta tesina. Aquesta "Hamburguesa de plantes" pretén substituir l'hamburguesa de vedella convencional, proporcionant una experiència sensorial idèntica o fins i tot millor. Però el seu ingredient estrella, la heme, que és el que marca la diferència amb la resta d'hamburgueses vegetarianes, és la peça clau que determinarà el futur comercial d'aquest producte a Europa.

Palavras-chave : biotecnologia; carn; hamburguesa; heme; innovacions de reemplaçament; sistema alimentari mundial.

        · resumo em Espanhol | Inglês     · texto em Espanhol     · Espanhol ( pdf )